Datoer for hyggeturneringer 2022

· Mandag den 30. maj

· Mandag den 27. juni

· Torsdag den 25. august

· Torsdag den 22. september

Hyggeturneringerne er for seniorer og de ældste juniorer


I år vil Henrik Andersen med skiftende medhjælpere står for hyggeturneringerne. Derfor, uanset hvor længe du har spillet, eller hvis du som medlem synes, at du får spillet for lidt, så husk at tilmelde dig! Det er en god måde at blive integreret i klubben på, og for nye spillere er det en god og sjov måde at lære og spille tennis. Der bliver spillet double, og turneringsplanlæggerne sørger for at sammensætte hold, så du ikke behøver at bekymre dig om selv at skaffe en makker. Her får vi spillet en masse sjove kampe i løbet af en aften.

Tilmeld dig på via vores aktivitetskalender. Klik her: MEMBERLINK

Seniorturneringer

Der er udenbys-turneringer for Seniorhold, hvis holdet selv stiller med en holdleder, der sørger for transport mv. Turneringskampene skal spilles i weekender, dvs. fredag til søndag, af hensyn til de øvrige spillere i klubben.

Er der interesserede senior medlemmer, som ønsker at deltage i eksterne turneringer, som ikke allerede er kontaktet, bedes man henvende sig til Henrik Andersen f.eks. ved standerhejsning eller på e-mail henriklykke13@gmail.com.

Der kan ved henvendelse til kassereren opnås et mindre tilskud til traktement for spillerne efter kampen. Der vil ikke kunne opnås kørselstilskud til udekampene undtagen til dækning af færgebilletter og broafgifter.

Der vil løbende blive orienteret om turneringerne via træning/trænere.

Tennisskole er aflyst

Vi håber, at det kan blive aktuelt til næste år.

Aktivitetskalender

Læs mere

Kontakt os

Læs mere