Bliv klar til at spille

praktiske informationer og regler

Brug af banerne

Vær god ved banerne, træd varsomt i starten. Huller i banen skal straks dækkes til igen og tromles. Der må kun spilles i tennissko (ikke sko med grov sål). Husk at feje, vande og rydde op. Det er altid dejligt, at komme til en velplejet bane.

I begyndelsen af sæsonen skal banerne dog kun skrabes, og man skal ikke feje linjer, når banen forlades, idet linjerne – om nødvendigt – først bør fejes af dem, der skal til at spille på banen.

Få din egen nøgle

Adgang til baner og klubhus kan fås via kode til nøgleboks, men det er også muligt at købe sin egen nøgle for kr. 100,- ved formand Marlene Beyer Eg.

Når man for en længere periode ikke ønsker medlemskab af Brædstrup Tennisklub, skal nøglen igen afleveres til Marlene.

Kontakt Marlene på telefon 22 28 04 16.

Vigtigt! Baner og klubhus skal låses efter brug, hvis ikke andre bruger faciliteterne.

Banereservering

Reservation

Reservation af bane gøres online på: braedstrup-tennis.memberlink.dk. Det er også her at du kan se vores aktivitetskalender med træningstider og arrangementer. Memberlink-appen kan med fordel downloades.

2 timer pr. person

Man skal min. være 2 medlemmer til reservation af en bane. Man kan max. have 2 bookinger ad gangen. Baner kan højest reserveres 14 dage frem. Hvis man ønsker at tage en gæst med på banen, skal gæsten overføre kr. 50,- til MobilePay: 267066, mrk. “gæstespiller”.

10 dage frem

Baner kan kun reserveres 10 DAGE FREM (Reservering til turneringer kan foretages 14 dage frem, hvis reservationen er markeret med dato, turnering og navn)

Junior/Senior

En senior må benytte en bane sammen med en junior

10 min. frem

Hvis spillerne ikke er mødt frem senest 10 minutter efter at den reserverede time er begyndt, så må andre spillere overtage den reserverede bane.

Turneringskampe

Turneringskampe går forud for almindelig spil og banereservation, dvs. at en lovligt reserveret time kan blive aflyst eller forkortet pga. turneringskampe, fx DGI- eller hyggeturnering.

Aktivitetskalender

Læs mere

Kontakt os

Læs mere