Bliv klar til at spille

praktiske informationer og regler

Brug af banerne

Vær god ved banerne, træd varsomt i starten. Huller i banen skal straks dækkes til igen og tromles. Der må kun spilles i tennissko (ikke sko med grov sål). Husk at feje, vande og rydde op. Det er altid dejligt, at komme til en velplejet bane.

I begyndelsen af sæsonen skal banerne dog kun skrabes, og man skal ikke feje linjer, når banen forlades, idet linjerne – om nødvendigt – først bør fejes af dem, der skal til at spille på banen.

Få din egen nøgle

Nøgle til bane og klubhus kan købes for kr. 100,- ved næstformand Eva Grønbek. Når man for en længere periode ikke ønsker medlemskab af Brædstrup Tennisklub, skal nøglen igen afleveres til Eva.

Kontakt Eva på telefon 61 38 32 98.

Vigtigt! Baner og klubhus skal låses efter brug, hvis ikke andre bruger faciliteterne.

Banereservering

Reservation

Reservation af bane gøres online på:

braedstrup-tennis.memberlink.dk

1 time pr. person

Et medlem kan kun reservere 1 time. Hvis man vil spille mere, skal ens tennismakker reservere den næste time.

10 dage frem

Baner kan kun reserveres 10 DAGE FREM (Reservering til turneringer kan foretages 14 dage frem, hvis reservationen er markeret med dato, turnering og navn)

Junior/Senior

En senior må benytte en bane sammen med en junior

10 min. frem

Hvis spillerne ikke er mødt frem senest 10 minutter efter at den reserverede time er begyndt, så må andre spillere overtage den reserverede bane.

Turneringskampe

Turneringskampe går forud for almindelig spil og banereservation, dvs. at en lovligt reserveret time kan blive aflyst eller forkortet pga. turneringskampe, fx DGI- eller hyggeturnering.

Aktivitetskalender

Læs mere

Kontakt os

Læs mere