Træningen er gratis og der er mulighed for at låne en ketcher

Brædstrup Tennisklub tilbyder gratis træning til alle klubbens medlemmer, der ønsker at forbedre sit spil eller helt grundlæggende vil lære at spille tennis. Træningen varetages af 6 trænere i alt, der er knyttet til henholdsvis junior- og seniorafdelingen. Der vil ved træningen kunne lånes ketchers af klubben, hvis man endnu ikke har sin egen.

Man må gerne træne et par gange, inden medlemsskab købes – du møder bare op. Afbud til træninger er ikke nødvendigt. Følg med på vores facebookside, der vil bl.a. blive lagt beskeder op om evt. aflyst træning.

Juniortræning

Juniortræningen er niveauopdelt og henvender sig til børn og unge i alderen 7- 17 år, der gerne vil lære at spille tennis eller videreudvikle sit spil.

Træningstidspunkt:

Onsdage – kl. 17:00-18:30.

Første træningsdag for børn og junior er: Onsdag den 28. april, og vi slutter forsommer-træningen onsdag den 23. juni 2021.

Sensommertræningen starter igen onsdag den 11. august, og vi slutter sæsonen onsdag den 15. september 2021.

Trænere for børn og junior:

Mads Gerdes, Telefon: 24 26 37 44

Flemming Bräuner, Richard Czarnojancyk og Peter Hørlyck

Seniortræning

Seniortræningen henvender sig til alle klubbens medlemmer, der er 17 år og opefter, der gerne vil lære at spille tennis eller videreudvikle sit spil.

Træningstidspunkt:

Tirsdage – kl. 18:00-20:00

Tirsdag den 27. april er årets første træningsdag og vi slutter forsommer-træningen tirsdag den 22. juni 2020. Træningstiderne efter sommerferien bliver fastlagt, når klubben kender interessen.

Træner for senior:

Ejner Christensen Damholt
Telefon: 2048 0041

Aktivitetskalender

Læs mere

Kontakt os

Læs mere