Hjælp os med at få padel til byen

Padel er et enkelt spil – lettere end tennis og squash. Det er nemt at ’gå til’ og komme i gang med. Padel appellerer derfor til børnefamilier, begyndere og folk, som ikke er vant til at motionere/ dyrke sport. Der er ’succes’ fra første gang, og dermed stærkt motiverende. Det er fysisk ikke nær så hårdt som fx tennis, hvorfor også ældre vil kunne være fysisk aktive i flere år.

En etablering af en udendørs padelbane i foreningen, vil bl.a. give et økonomisk fundament til at sikre, at vi i mange år endnu, kan tilbyde borgere i Brædstrup og omegn et socialt og sundt idrætsmiljø.

En padelbane vil også kunne tiltrække gæster til byen på pay- and play basis, til gavn for forretningslivet, samt sætte fokus på Brædstrup, som et attraktivt sted at bo. I kan bl.a. hjælpe os ved at ønske padel til Brædstrup igennem DIF. Det kan I gøre HER

Sponsorpakker

Hos Brædstrup Tennisklub tilbyder vi sponsor- og erhvervspakker i alle prisklasser. 

Alle sponsorater får deres navn/logo på en sponsorvæg i klubben. Derudover får I synlighed i Brædstrup Avis, samt online omtale på sociale medier og på vores hjemmeside.

Fra sølvpakke og op til platinpakken får I et antal timer/klip til padelbanen med i prisen, som styrker jeres medarbejderpleje, sundhed, motivation og effektivitet. Derudover er der klubobligationer med i to af pakkerne.

LÆS MERE

Gør som eksempelvis advokatfirmaet Strauss & Garlik. Underskriv en sponsoraftale: KLIK HER og vælg download pdf i bunden af vinduet.

Støt og få fradrag

Du kan også støtte som privatperson. DGI’s gavefond er godkendt af skattemyndighederne og fradrag sker automatisk på selvangivelsen (op til kr. 17.000). 

Støt det gode projekt og hjælp med at få padel til Brædstrup. Læs mere og giv din støtte herunder:

Ny sølvsponsor:
Advokatfirmaet
Strauss & Garlik

Kontakt os

Læs mere