Træningen er gratis og der er mulighed for at låne en ketcher

Brædstrup Tennisklub tilbyder gratis træning til alle klubbens medlemmer, der ønsker at forbedre sit spil eller helt grundlæggende vil lære at spille tennis. Træningen varetages af 3 trænere, der er knyttet til henholdsvis junior- og seniorafdelingen. Der vil ved træningen kunne lånes ketchers af klubben, hvis man endnu ikke har sin egen.

Tilmelding til træning foregår ved trænerne eller ved at møde op til træning.

Vi forbeholder os ret til at aflyse træningen, hvis der ikke er nok tilslutning.

Juniortræning

Juniortræningen er niveauopdelt og henvender sig til børn og unge i alderen 7- 17 år, der gerne vil lære at spille tennis eller videreudvikle sit spil.

Træningstidspunkt:

Onsdage – kl. 17:00 til 18:30

Første træningsdag for børn og junior er: Onsdag den 29. april, og vi slutter forsommer-træningen onsdag den 24. juni 2020.

Sensommertræningen starter igen onsdag den 12. august, og vi slutter sæsonen onsdag den 16. september 2020.

Trænere for børn og junior:

Markus Dåbeck
Telefon: 2931 5127

+ Assistenttræner

Seniortræning

Seniortræningen henvender sig til alle klubbens medlemmer, der er 17 år og opefter, der gerne vil lære at spille tennis eller videreudvikle sit spil.

Træningstidspunkt:

Tirsdage kl. 18:00 – 20:00

Der er pt. fastlagt 5 x tirsdagsstræning for seniorerne. Tirsdag den 28. april er årets første træningsdag og vi slutter forsommer-træningen tirsdag den 23. juni 2020. Træningstiderne efter sommerferien bliver fastlagt, når klubben kender interessen.

Træner for senior:

Ejner Christensen Damholt
Telefon: 2048 0041

Aktivitetskalender

Læs mere

Kontakt os

Læs mere