Sæsonen 2020

Vi har nu fået grønt lys for at starte tennissæsonen – selvfølgelig ud fra de anbefalede retningslinjer, for at mindske risikoen for smitte med coronavirus.

Derfor kan vi desværre ikke afholde vores årlige standerhejsning. Men vi åbner for banerne, når nettene er sat op. Dette sker i løbet af uge 18, så hold øje med banerne.

Dog skal banerne være klar senest onsdag 29/4, hvor juniortræning starter. Marcus og Emil har alle banerne i tidsrummet 17.00 -19.15 hver onsdag. Nærmere info om juniortræningen og træningstider kan læses her.

Seniortræning og hyggeturneringerne er aflyst indtil videre.

Her er lidt information:

• Der er ophængt retningslinjer ved alle banerne og klubhuset.

• Klubhuset er lukket – så klæd om hjemme fra. Dette gælder også toilettet.

• Husk selv at medbringe håndsprit eller engangshandsker (ved banefejning og -vanding).

• Medbring egne bolde. Kom tidligst 5 min før og forlad banen 5 min. før din booking udløber.

• Bliv hjemme hvis du har symptomer på luftvejsinfektion.

• Alle som betaler før 29. april får et rør med 4 bolde. Kan afhentes ved klubhuset d. 4. maj mellem 17.00 og 19.00 hos Eva. Eller kontakt Eva for at lave en aftale.

Vi glæder os til at kunne byde velkommen til en ny sæson i tennisklubben.

God fornøjelse og pas på hinanden

Retningslinier fra Tennisforbundet

Plakater er hængt op ved klubben og banerne. Kan også ses her

Juniortræning 2020

Der vil som udgangspunkt blive afholdt to Juniortræninger om onsdagen i stedet for én som vanligt. Træningerne vil være i tidsrummet 17:00-18:00 og 18:15-19:15. Dette gør vi da sundhedsmyndighedernes retningslinjer indbefatter, at vi højest må være forsamlet i grupper på 10 personer. Derfor må der på hvert træningshold max være 8 spillere, da Emil (hjælpetræner) og jeg også skal indgå som trænere.

Spillerne skal efter de har betalt kontingent sende en SMS til mig med navn og alder. Så vil jeg placere spillerne på et af de to hold, og svare tilbage, hvornår spilleren skal møde ind. Hvis antallet af spillere ikke overstiger 8, er det kun første træning (17:00-18:00), som afholdes. Hvis man har lyst til at prøve tennis, er det i år muligt at prøve én gang. Selvom man bare er der for at prøve tennis, skal man stadig sende en SMS til mig. Nummeret ses nederst.

Alle spillere som betaler før den. 29 april får et rør med 4 bolde. Boldene bliver udleveret til træningen ugen efter den. 6 maj. Hvis man har lyst at spille tennis udover juniortennistræningen, kan man købe en nøgle til banerne ved Eva Grønbek tlf. 61 38 32 98. Reservation af bane foregår på siden af klubhuset ved brug af egen sprittusch og her kan medlemsnr. ses.

Inden og efter hver træning vaskes/sprittes spillernes hænder af. For at mindske smitterisikoen, benyttes der kun en kurv bolde pr. træning.

Efter hver træning vil Emil og jeg spritte klubbens ketchere af (dog helst egen ketcher med hjemme fra).

Der er indlagt en pause på 15 min, så spillerne fra første hold kan nå at forlade anlægget inden næste hold ankommer. Alle spillere må tidligst ankomme 5 min før træningen begynder, og skal forlade anlægget 5 min efter træningen er afsluttet.

Al træning foregår udenfor, da klubhuset i denne periode er lukket. Derfor er der ikke mulighed for at komme på toilet eller i køleskabet under træningen. Jeg anbefaler at alle spillere har drikkedunk med, som stilles udenfor.

Der er ingen adgang for forældre ved anlægget kun aflevering/afhentning.

Jeg glæder mig til at se jer alle sammen på onsdag den. 29 april.

M.v.h. Juniortræner Marcus Dåbeck 🙂

Mobil 29 31 51 27

Nye kontaktoplysninger

Kontakt os på tennis8740@gmail.com, hvis du får ny e-mail eller skifter adresse.

Aktivitetskalender

Læs mere

Kontakt os

Læs mere