Bliv klar til at spille

praktiske informationer og regler

Brug af banerne

Når du har indbetalt kontingent, vil du ca. 1 uge efter blive tildelt et medlems- nummer, som vil blive hængt op i klubhuset til brug for banereservering. I år må klubhuset dog ikke benyttes, så man medbringer egen vandfast sprittusch, og skriver sit nummer på plakaten på siden af klubhuset. Medlemsnummeret er personligt. Når du har betalt dit kontingent, og nettene er hængt op, må du spille.

Vær god ved banerne, træd varsomt i starten. Huller i banen skal straks dækkes til igen og tromles. Der må kun spilles i tennissko (ikke sko med grov sål). Husk at feje, vande og rydde op. Det er altid dejligt, at komme til en velplejet bane.

I begyndelsen af sæsonen skal banerne dog kun skrabes, og man skal ikke feje linjer, når banen forlades, idet linjerne – om nødvendigt – først bør fejes af dem, der skal til at spille på banen.

Få din egen nøgle

Nøgle til bane og klubhus kan købes for kr. 100,- ved næstformand Eva Grønbek. Når man for en længere periode ikke ønsker medlemskab af Brædstrup Tennisklub, skal nøglen igen afleveres til Eva.

Kontakt Eva på telefon 61 38 32 98.

Vigtigt! Baner og klubhus skal låses efter brug, hvis ikke andre bruger faciliteterne.

Banereservering

Reservation

NORMALT GÆLDER: Ved reservation af en bane vælges banenummer og tidspunkt på den tavle, der svarer til lige og ulige uge-numre. Man henter sin personlige brik fra ”opbevaringstavlen” lige til højre for reservationstavlen.

I ÅR GÆLDER: I stedet for en tavle i klubhuset, hænger der en plakat på siden af klubhuset, hvor man skriver sit medlemsnr. på ruden med en sprittusch, da vi ikke må benytte klubhuset.

Husk brikker

NORMALT GÆLDER: Der SKAL bruges 2 brikker til reservation af en bane i en time. Brikkerne skal være personlige, dvs. gælde for de spillere, der ønsker at spille. Man skal selv huske at hænge sine brikker på plads efter spil. Andre må gerne fjerne brikker for dage der ligger 11 til 14 dage ud i fremtiden.

I ÅR GÆLDER: I stedet for en tavle i klubhuset, hænger der en plakat på siden af klubhuset, hvor man skriver sit medlemsnr. på ruden med en sprittusch, da vi ikke må benytte klubhuset.

10 dage frem

Baner kan kun reserveres 10 DAGE FREM (Reservering til turneringer kan foretages 14 dage frem, hvis reservationen er markeret med dato, turnering og navn)

Junior/Senior

En senior må benytte en bane sammen med en junior ved at bruge en føl-brik (gul) og den rigtige junior-brik.

10 min. frem

Hvis spillerne ikke er mødt frem senest 10 minutter efter at den reserverede time er begyndt, så må andre spillere overtage den reserverede bane.

Turneringskampe

Turneringskampe går forud for almindelig spil og banereservation, dvs. at en lovligt reserveret time kan blive aflyst eller forkortet pga. turneringskampe, fx DGI- eller hyggeturnering.

Aktivitetskalender

Læs mere

Kontakt os

Læs mere