Info til nye medlemmer

Ønsker du at blive medlem
Har du lyst til at blive medlem af Brædstrup Tennisklub bedes du sende en e-mail til helle-sigfred@hotmail.com med navn/adresse/fødselsdato/tlf-mobilnr.

Om kontingent
Når du har indbetalt kontingent, vil du ca. 1 uge efter blive tildelt et medlems- nummer, som vil blive hængt op i klubhuset til brug for banereservering. Medlemsnummeret er personligt. Når du har betalt dit kontingent, og nettene er hængt op, må du spille.

Få din egen nøgle
Nøgle til bane og klubhus kan købes for kr. 100,- ved næstformand Eva Grønbek, når man for en længere periode ikke ønsker medlemskab af Brædstrup Tennis klub, skal nøglen igen afleveres til Eva Grønbek.

Kontakt Eva på e-mail: graenbek@gmail.com

Vigtigt! Baner og klubhus skal låses efter brug, hvis ikke andre bruger faciliteterne

Om banerne
Vær god ved banerne, træd varsomt i starten. Huller i banen skal straks dækkes til igen og tromles. Der må kun spilles i tennissko (ikke sko med grov sål). Husk at feje, vande og rydde op. Det er altid dejligt, at komme til en velplejet bane.

I begyndelsen af sæsonen skal banerne dog kun skrabes, og man skal ikke feje linjer, når banen forlades, idet linjerne – om nødvendigt – først bør fejes af dem, der skal til at spille på banen.